Najhitrejše in najcenejše pranje vozila v mestu!

Brez čakanja v vrstah.

Zakaj izbrati samopostrežne avtopralnice Produkt:

Uporaba je preprosta in primerna za vse generacije

Izognite se obrabljanju avtomobilskega laka v avtomatskih avtopralnicah in si svoje vozilo operite sami z visokotlačno pištolo ter nežnim krtačenjem

Poskrbite za daljšo ohranjenost vozila z rednim pranjem in zaščito laka z našim zaščitnim nanosom; teflonom

Možna uporaba vrednostnih kartic brez stika z žetoni

Možen nakup žetonov na žetonomatu tudi preko POS- terminala

Izognite se mokremu domačemu dvorišču in nevšečnosti pri pripravi za pranje. Enostavno se pripeljite in opravite storitev v krajšem času kot kjerkoli.

Porabite 5x manj vode kot doma z navadno vodno cevjo.

Operite avto kadarkoli. Odprti smo 00-24.

Kje se nahajamo:

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kako oprati vozilo v samopostrežni avtopralnici Produkt?

Na visokotlačni pištoli pritisnite sprožilec in počakajte, da priteče šampon. Nato ga nanesite na vozilo od spodaj navzgor.

Na nizkotlačni pištoli pritisnite sprožilec in počakajte, da priteče aktivna barvna pena. Nato jo nanesite na vozilo od spodaj navzgor.

Na visokotlačni pištoli pritisnite sprožilec. Vozilo operite od spodaj navzgor.

Na krtači počakajte, da priteče aktivna barvna pena. Krtačenje priporočamo pri zelo umazanih vozilih. Pred uporabo preverite čistočo krtače. Priporočamo pranje krtače z visokotlačno pištolo z 2. programom (pranje/topla voda)

Na visokotlačni pištoli pritisnite sprožilec. Vozilo operite od spodaj navzgor.

Na visokotlačni pištoli pritisnite sprožilec in počakajte, da priteče odišavljen proizvod za zaščito in izjemen sijaj. Razpršite proizvod po celem vozilu (tudi steklenih površinah) z razdalje 0,5m od spodaj navzgor. Nato vse skupaj sperite z 8. programom (osmoizirana voda).

Na visokotlačni pištoli pritisnite sprožilec in počakajte, da priteče odišavljen proizvod za zaščito in sijaj. Razpršite proizvod po celem vozilu (tudi steklenih površinah) z razdalje 0,5m od spodaj navzgor. Nato vse skupaj sperite z 8. programom (osmoizirana voda).

Na visokotlačni pištoli pritisnite sprožilec. Vozilo operite od ZGORAJ NAVZDOL!

Po končanem izpiranju vozila ni potrebno brisati, saj osmoizirana voda nima vodnega kamna in se posušene kapljice ne vidijo.

Cenik storitev

Žetonomat sprejema kovance po 0,05 €, 0,10 €, 0,20 €, 0,50 €, 1€, 2€ in bankovce za 5 €, 10 € in 20 €. Aparat ne vrača denarja. Pri nakupu 10 žetonov dobite 1 dodatni žeton brezplačno.

Pranje

1,5 €

  • 1 žeton
  • 2,40 min
Sesanje

1,5 €

  • 1 žeton
  • 5 min